جرم اغفال دختران

جرم اغفال دختران

جرم اغفال دختران

یکی از جرم هایی که در چند سال‌ گذشته در کشور ما بسیار افزایش یافته است. جرم فریب دختران و سوء استفاده‌های مالی و جنسی از آن‌ها است. دختران به خاطر سرشت خلقی و موارد شخصیتی که ویژه جنس آن هاست ، روحیه‌ای حساس دارند که این روحیه احساسی و ظریف ، گونه ای از لطف خداوند است که در جوهره و فطرت دختران قرار داده شده است.

جرم اغفال دختران و جزای آن

این لطافت که موهبتی الهی است شرایط را برای سوء استفاده و فریب دختران از سمت دجالان و فریب کاران با قصد دست درازی، تخطی و شیادی مالی و… را مهیا نموده است.
این سواستفاده گران و دجلان با دقت به عواطف و سایر خصلت های زنانه بستر لازم را جهت فریب دختران را آماده کرده و قدم های عظیمی را برای مقاصد منحوس خود برمی‌دارند. پس خیلی با اهمیت است که بانوان محترم در مورد این سواستفادگران و فریب کاران مطلع بوده و دقت کنند تا بر اثر اطمینان از عواطفشان سود استفاده نشود.
حتما فریب دختران به غیر از آسیب های مادی، سبب ایجاد صدمات روحی و روانی هم برای دختران و خانواده‌های‌شان می شود.
به همین خاطر قانونگذار با دقت و اهمیت بسیاری در مورد جرم اغفال دختران و جرم هایی که در پی آن انجام می شود تعیین تکلیف کرده است. اکثر جرم هایی که در حیطه اغفال دختران انجام می شود شامل ؛ گول زدن، سودجویی، تجاوز، تعرض، اخاذی و…

جزای اغفال دختران در قانون مجازات اسلامی

همان گونه که مطرح شد مقنن با حساسیت بسیاری در خصوص جرم فریب دختران وارد کار شده است و ضوابط گوناگونی را در قانون جزای اسلامی برای خاطیان این جرم مد نظر قرار داده است.

در کل در مورد جرم فریب دختران، موردی که بسیار مهم در جزای معین شده است این مورد است که به طور کلی چه جرمی و به چه اندازه ای با اغفال دختران رخ داده است.

همان گونه که اطلاع دارید با فریب دختران جرم هایی مثل تجاوز، تعرض ،کلاهبرداری، اخاذی و … انجام می شود، که هر یک بر اساس مدارک و مستنداتی که وجود دارد و همین طور با دقت به گذشته مجرم، شامل مجازات مخصوص به خود می شود.

پس برای اینکه بحث اغفال دختران از نظر حقوقی رسیدگی شود و جزای معین شده برای آن عنوان شود، باید در مرحله نخست به جرم محقق شده دقت کنیم. در کل اشد مجازاتی که در خصوص جرم اغفال دختران معین شده است. در ارتباط با جرم تجاوز است که جزای حد اعدام برای مجرم انجام دهنده جرم تجاوز صادر می گردد.
محقق شدن جرم تجاوز خود احتیاج به شرایط و موارد مخصوص خود دارد که از نظر جرم شناسی از طریق قاضی پرونده مورد عنایت قرار می‌گیرد و اگر که دلایل و اسناد و مدارکی که وجود دارند دلیل بر تجاوز مجرم باشد حد اعدام اجرا می گردد.
بر مبنای ماده قانون مجازات اسلامی حد زنا در موارد زیر اعدام است:

الف- زنا با محارم نسبی
ب- زنا با زن پدر که سبب اعدام زناکار است.
پ- زنای مرد غیر مسلمان با زن مسلمان که سبب اعدام زناکار است.
ت- زنای به عنف یا اجبار از سمت زناکار که سبب اعدام زناکار است.

تبصره :

مجازات زناکار در بندهای(ب) و (پ) براساس مورد، پیرو بقیه احکام در ارتباط به زنا است.
هر وقت فردی با زنی که به زنای با وی رضایت ندارد در شرایط بیهوشی، خواب یا مستی زنا نماید عمل وی در حکم زنای به عنف است. در زنا از راه گول زدن و فریب دادن دختر نابالغ یا از راه ربایش، تهدید و یا ترساندن زن در صورتی که سبب تسلیم شدن وی شود هم حکم فوق اجرا می شود.
در بند ۲ تبصره ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی در مورد شرایط و موارد تجاوز در خصوص اغفال دختران صحبت شده است که روشن می کند اگر شرایط ذکر شده رخ دهد ، شدید ترین مجازات ( اعدام) برای فرد خاطی از طرف قاضی صادر می گردد.
فریب دختران به بهانه ازدواج و وعده های دروغین
در اکثر موارد اغفال دختران با بهره گیری از فریب دختران با قول ازدواج و از این موارد توسط دجالان و منفعت طلبان رخ می دهد. در اکثر اوقات دختران با قول ازدواج و پیوند مشترک توسط پسران گول می خورند و به در خواست های جنسی و مالی طرف پاسخ مثبت می‌دهند و پس از گذشت مدتی فریب و حیله ای که انجام شده را می فهمند.
به این دختران غیر از صدمات مالی، صدمات روحی و روانی مانند افسردگی، ناامیدی، بی اعتمادی به جنس مخالف و .. وارد می شود که متاسفانه بسیار تلخ و نگران کننده است.

بر مبنای قانون اغفال دختران با بهره گیری از قول هایی مثل ازدواج و بهره بری مالی که منتهی به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نا مشروع گردد، برای مجرمان جزای سنگینی به دنبال دارد.

این جزا به دو بخش تقسیم شده که در بخش نخست مجازات‌هایی مانند زندان و جزای نقدی معین می شود و برای جزای تکمیلی و تامینی، محرومیت‌‌های اجتماعی مانند محرومیت از استخدام برای فرد خاطی مد نظر قرار گرفته است.

بر مبنای قانون مجازات اصلی معین شده برای این راه از فریب دختران که عنوان مجرمانه کلاهبرداری داشته باشد، یک تا هفت سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که از دختر گرفته شده، می‌باشد و مجازات تبعی و تکمیلی برای فرد خاطی برای این سبک از فریب دختران، محرومیت از استخدام در دستگاه‌های دولتی و برخی دیگری از محرومیت‌های اجتماعی خواهد بود که بر مبنای تشخیص قاضی در مورد پرونده مد نظر صادر می‌شود.

بانوان باید مراقب فریب دجالان و کلاه برداران باشند.

بی شک جزایی که برای فریب دختران و جرم‌های انجام شده در قانون پیش‌بینی شده است، قادر نیست قسمت های معنوی و صدماتی که به خاطر مورد سوء استفاده قرار گرفتن در دختر به وجود آمده را جبران کند.

پس توصیه بهترین وکیل مدافع اصفهان این است که بانوان محترم، تا جایی که امکان دارد در برابر سودجویی و اغفال گری شیادان و منفعت طلبان دقت لازم را داشته باشند و در ارتباط های عاطفی و احساسی خود حدود اخلاقی و دینی را مد نظر قرار دهند و به آن ها عمل کنند تا به خاطر عواطف پاک و با ارزش شان به آن ها صدمات مالی و معنوی وارد نشود.


بحث در مورد فریب دختران و علت های رشد این بحث زشت و خطرناک در جامعه ایرانی، به تحلیل و تحقیق همه جانبه کارشناسان حیطه روابط اجتماعی دختران و پسران احتیاج دارد تا این امکان را داشته باشند که آمارهای نگران کننده در ارتباط به موارد سوء استفاده قرار گرفتن دختران را تا حدی کم کنند و با کوشش هر چه بیشتر، این موضوع را ریشه کن نمایند.